Paasmandje knutselen van papieren bordje

Nog een leuk idee om als Paas thema te knutselen, dit Pasen knutselidee mandje van een papieren bordje. Bij Pasen horen natuurlijk eitjes in een paasmandje. Dit paaskunstwerkje kun je ophangen, maar als je twee van deze paasmandjes knutselt en ze aan elkaar niet met een niet tang, kun je er echte chocolade paaseitjes indoen. Bekijk hier al onze Paas knutselideeën.

Zo maak je dit Pasen knutselidee:

  • Kijk goed naar het paasmandje op de foto hieronder en knip of prik het bovenste gedeelte van het wegwerp bordje eruit.
  • Schilder het wegwerpbordje bruin en maak er met een satéprikker het patroon van een mandje in. Laat het paasmandje goed drogen.
  • Knip eitjes van gekleurd papier en versier de paaseitjes. Je kunt er andere stukjes papier opplakken of je kunt ze kleuren of verven.
  • Plak de paaseitjes in het paasmandje, nog een mooie strik van crêpepapier en klaar is je paaskunstwerk!! Fijne paasdagen!

TIP: maak twee mandjes en niet of lijm ze aan elkaar vast, zo krijg je een echt paasmandje, dat je kunt gebruiken tijdens het paaseitjes zoeken.

pasen knutselidee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.