Wat is Smallprint ?

Smallprint maakt zilveren sieraden met een vinger, hand of voetafdruk van je kindje. Ook tekeningen of tekstjes die door je kindje zijn gemaakt kunnen wij in een zilveren sieraad verwerken. Een naam of geboortedatum, wordt naast de afdruk in het sieraad gegraveerd.

Al onze sieraden worden met de hand vervaardigd. Een zilveren hartje met handafdruk is een origineel cadeau voor moederdag. Wij maken ook manchetknopen of een sleutelhanger voor vaderdag. En erg leuk als cadeau voor opa en oma, een handafdruk van hun eerste kleinkind.

   
           klik op de foto's voor grotere afbeeldingen

Hoe werkt het ?

Wilt je ook een bijzonder zilveren sieraad met de vingerafdruk van je kindje? Voor een vingerafdruk moet je bij ons langs komen, omdat de afdruk die wij nemen direct in het zilveren sieraad wordt gemaakt. Je kindje heeft het sieraad dus echt aangeraakt zonder gebruik van tussenstappen zoals wax, klei of gips.

Als je meer dan 4 sieraden wilt bestellen, bijvoorbeeld samen met je vriendinnen en hun kindjes of voor opa en oma dan komen wij op afspraak bij je langs.

Een handje of voetafdruk kan je maken met onze "Magische Inktloze afdrukset". Je stuurt per email of post de afdruk naar ons toe en wij verwerken de afdruk in het sieraad, die je in overleg met ons, gekozen hebt.

Kijk voor al onze sieraden op www.smallprint.com

Wie is Smallprint ?

Smallprint is een Franchise onderneming die ontstaan is in Engeland. Smallprint is wereldwijd uitgegroeit tot een zeer bekende en grote organisatie. In Nederland zijn er twee Smallprint juweliers actief. Lijkt het je leuk om ook een Smallprint Franchise te beginnen neem dan contact met ons op.

Waar vind ik Smallprint ?

Ania de Vries
plaatsAalsmeer
telefoon+31 6 2003 2202
emailania.devries@smallprint.com
Smallprint Regio Amsterdam op FB

      
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Smallprint Silveren sieraden