left_arrow
right_arrow

Beeldje ballerina

Beeldje ballerina

Knutsel spullen

ijzerdraad

schilderstape

klei

tang

verf

kwast

Beeldje ballerina

Door: amber
Op: 26 oktober 2014
Artikelen: 26
Status: gevorderd

Beschrijving van het knutselwerkje

Hou je ook zo van kunst? Je kunt op een hele leuke manier ook zelf een kunstwerk maken. Stap even in de schoenen van een kunstenaar. We gaan een heel mooi beeldje maken. Bedenk goed wat je wilt gaan maken. Je kunt een beeldje maken van je lievelingssport, maar je kunt ook een beeldje maken van je lievelingsdier. Ik heb een beeldje van een ballerina gemaakt

Beeldje ballerina

Je hebt nodig een stuk buigzaam ijzerdraad. Buig het in het figuur dat jij wilt als beeldje. Ik heb het in de vorm van een ballerina gebogen. Heb je de juiste vorm, beplak het ijzerdraad dan met schilderstape. Je mag geen ijzerdraad meer zien. Let er ook goed op dat je een stukje ijzerdraad aan je beeldje vastmaakt wat je in de klei kan duwen, zodat je beeldje blijft staan.

Als je beeldje helemaal beplakt is met schilderstape, dan prik je het beeldje in de klei en kun je het beeldje schilderen. Je kunt koper, goud of zilververf gebruiken, maar je kunt ook een mooie andere kleur verf kiezen. Laat de verf goed drogen en klaar is je kunstwerk!

Beeldje ballerina

Je kunt dit kunstwerk ook maken als kadootje voor moederdag. Je kunt dan een beeldje knutselen van iets waar je moeder van houdt. Bv een hart of een mooie bloem.

Kijk ook eens bij de knutsel Beeldje dolfijn!

(1)

Beeldje dolfijn

rating 9
Beeldje dolfijn 

Hou je ook van kunst en lijkt het je wel eens leuk om in de schoenen van een kunstenaar te staan? Dat kan Hier kun je zien hoe ik een beeldje heb gemaakt van een dolfijn. H...meer

(1)

Print artikelPrint artikel  E-mail artikelE-mail artikel  Homehome  
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Score: 5 uit 5 sterren
1 stemmen
rating 10
 
1
2
3
4
5
 

Stem:
sterren
Reageer op dit artikel
Je naam:
Je email:
Typ het cijfer over en klik op versturen:
captcha