left_arrow
right_arrow

Bloemschikken 2

Bloemschikken 2

Knutsel spullen

bloemetjes

elastiekje of touw

vaasje

Bloemschikken 2

Door: Sandra
Op: 08 September 2014
Artikelen: 464
Status: expert

Beschrijving van het knutselwerkje

Bloemschikken 2

Van een bosje bloemen kun je een heel leuk boeketje maken. Zie de knutsel bloemschikken 1. Ik ben dit ook samen met mijn dochter gaan proberen. We zijn buiten op zoek gegaan naar mooie bloemetjes uit de natuur. Er zijn zoveel mooie bloemetjes. Voor de afwerking kun je hedera bladeren gebruiken.

Bloemschikken 2

Het is mooi om voor het midden van het boeketje een iets grotere bloem te nemen. Rondom die grotere bloem ga je dan verder met wat kleinere bloemetjes. Je kunt ook takjes met besjes gebruiken. Als je klaar bent met het bosje bloemen dan ga je er nog met een rijtje hedera bladeren langs. Dit maakt het boeketje echt af.

Met een elastiekje of touw kun je het boeketje bij elkaar binden. Zet je boeketje in een vaasje en je hebt een heel leuk kadootje voor iemand of een moederdagkadootje voor moederdag. Je kunt het boeketje natuurlijk ook bij jezelf op tafel zetten!

(2)

Pompoen bloemschikken halloween

rating 6
Pompoen bloemschikken halloween 

De pompoen open gesneden aan de bovenkant. Uitgehold met een lepel. Keukenrol erin zo droog mogelijk maken (ze gaan snel rotten als ze open zijn) Een glas met water maar je ka...meer

Bloemschikken 1

rating 4
Bloemschikken 1 

We zijn laatst naar het Muiderslot geweest. Daar werden hele mooie boeketjes bloemen in elkaar geknutseld door twee dames. Ik wilde deze bosjes bloemen graag met jullie delen. E...meer

(2)

Print artikelPrint artikel  E-mail artikelE-mail artikel  Homehome  
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Score: 3 uit 5 sterren
1 stemmen
rating 6
 
1
2
3
4
5
 

Stem:
sterren
Reageer op dit artikel
Je naam:
Je email:
Typ het cijfer over en klik op versturen:
captcha