left_arrow
right_arrow

Herfstkrans Stampin Up

Herfstkrans Stampin Up

Knutsel spullen

Papier

krans van stro

lint

naalden

blaadjes pons

afbeeldingen van blaadjes

schaar

Herfstkrans Stampin Up

Door: Sandra
Op: 21 October 2014
Artikelen: 464
Status: expert

Beschrijving van het knutselwerkje

Een leuke herfstknutsel die ik even met jullie wil delen. Deze mooie herfstkrans heb ik gemaakt tijdens een workshop bij Laura's Knutselhoekje in Purmerend.

Neem eens een kijkje op haar facebook pagina Laura's Knutselhoekje. Je kunt er aan verschillende workshops deel nemen. Er wordt gebruik gemaakt van de techniek Stampin' Up. Je kunt er wenskaarten, labels, kadodoosjes, kadotasjes, fotoalbums, teveel om op te noemen, maken.

De herfstkrans is gemaakt van uitgestanste herfstblaadjes. De herfstblaadjes zijn met naalden in de krans van stro geprikt. De vlaggetjes zijn gemaakt van de label pons. Daarop zijn de letters herfst gestempeld met inkt in dezelfde kleuren als de kleuren van de herfstblaadjes. De bovenkant van de labels om een touwtje heen vouwen en vast lijmen en dan het slingertje bevestigen aan de herstkrans. Nog een lint aan de herfstkrans en je kunt je herfstkrans een mooi plekje geven!

(1)

Krans van herfstbladeren

rating 5
Krans van herfstbladeren 

Het is herfst, de bomen laten hun blaadjes vallen. Met die mooie herfstblaadjes kunnen we een leuke herfstknutsel maken. Een krans van herfstbladeren. Om te beginnen heb je ...meer

(1)

Print artikelPrint artikel  E-mail artikelE-mail artikel  Homehome  
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Score: 4 uit 5 sterren
1 stemmen
rating 8
 
1
2
3
4
5
 

Stem:
sterren
Reageer op dit artikel
Je naam:
Je email:
Typ het cijfer over en klik op versturen:
captcha