left_arrow
right_arrow

Zeepketting 2

Zeepketting 2

Knutsel spullen

zeep

rasp

kralen

lint

touw

schaar

sateprikker

bakvormpjes

Zeepketting 2

Door: Sandra
Op: 22 juni 2014
Artikelen: 464
Status: expert

Beschrijving van het knutselwerkje

Leuk om zelf te maken, een zeepketting van een stukje zeep. Een zeepketting ruikt lekker en ziet er mooi uit. Je kunt een zeepketting kado geven voor moederdag, maar je kunt een zeepketting ook kado geven op juffendag of voor een verjaardag. Het is ook leuk om een zeepketting te maken als activiteit op een kinderfeestje, je bent er zeker anderhalf uur mee zoet.

Zeepketting 2

Voor deze zeepketting hebben we de Roxy zeep van Zeeman gebruikt. Er zitten vijf zeepjes in de verpakking voor nog geen euro en de zeepjes ruiken erg lekker. De zeep van de Zeeman is niet zo hard en daardoor prettig om te raspen. Rasp de zeep in een bak en doe er een paar druppels water bij. Kneden maar. Is het mengsel te droog dan nog een paar druppels water erbij. Let op dat je niet teveel water gebruikt, dan wordt het te nat.

Maak een bol van het zeepmensel en druk de bol plat. Maak een bakvormpje nat en druk het bakvormpje in de plak zeep. Druk het zeepvormpje voorzichtig uit het bakvormpje. Maak met een sateprikker een gaatje in het zeepvormpje. Laat de zeepvormpjes even drogen.

Zeepketting 2

Rijg de zeepvormpjes aan een lint of touw met de kralen ertussen. Je kunt van stukjes lint nog strikjes strikken tussen de zeepvormpjes en de kralen.

Geef je zeepketting een mooi plekje aan een kastknopje of pak je zeepketting in met folie en geef je zeepketting kado voor moederdag, juffendag, verjaardag of zomaar. Deze mooie zeepkettingen zijn gemaakt door Sacha.

(3)

Zeepketting 1

rating 10
Zeepketting 1 

Heel leuk om zelf te maken een zeepketting van een stuk zeep. Ook heel leuk om een zeepketting kado te geven. Je kunt een zeepketting ook als moederdagkado op moederdag geven. J...meer

Zeepketting kerst

rating 8
Zeepketting kerst 

Vind je een zeepketting ook zo mooi en lekker ruiken. Je kunt ook zelf een zeepketting maken. Je kunt een zeepketting voor moederdag maken of voor valentijn. Een zeepketting mak...meer

Zeepketting

rating 8
Zeepketting 

Vind je een zeepketting ook zo mooi en lekker ruiken? Je kunt ook zelf een zeepketting in elkaar knutselen. Een zeepketting maken is ook een leuke activiteit voor op een kinderf...meer

(3)





Print artikelPrint artikel  E-mail artikelE-mail artikel  Homehome  
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Score: 4 uit 5 sterren
3 stemmen
rating 8
 
1
2
3
4
5
 

Stem:
sterren
Reageer op dit artikel
Je naam:
Je email:
Typ het cijfer over en klik op versturen:
captcha