left_arrow
right_arrow

vogelhuisje 2

vogelhuisje 2

Knutsel spullen

vogelhuisje

crea podge

servetten

kwast

schaar

vogeltje

vlindertje

vogelhuisje 2

Door: kim
Op: 20 maart 2015
Artikelen: 60
Status: expert

Beschrijving van het knutselwerkje

vogelhuisje 2

Een leuke lente knutsel. In mei leggen alle vogels een ei! Heel leuk om te doen, een vogelhuisje versieren met servetten. Deze knutsel is ook leuk om te maken tijdens een kinderfeestje. Met de crea podge kun je niet alleen servetten plakken op een vogelhuisje, maar denk ook eens aan de rand van een fotolijstje of spiegel, een dienblad een leuk doosje of sieradenkistje. Met de crea podge en servetten kun je hele leuke persoonlijke kadootjes maken.

vogelhuisje 2

Het vogelhuisje en de crea podge kun je vinden bij de Action. Zoek leuke servetten uit en haal de bovenste laag van de servet. De andere twee lagen heb je niet nodig. Knip de figuurtjes uit de servetten die je op het vogelhuisje wilt plakken. Smeer wat crea podge op het vogelhuisje en plak daar je afbeelding van de servet op. Smeer de afbeelding zachtjes aan met een kwast met nog wat crea podge. Plak je hele vogelhuisje vol. Laat goed drogen. Je kunt na afloop het hele vogelhuisje nog een keer insmeren met crea podge, zodat je vogelhuisje mooi gaat glimmen.

Als het vogelhuisje droog is kun je het vogelhuisje nog een beetje oppimpen met een vogeltje op het stokje en een vlindertje op het dak.

(1)

Vogelhuisje van wc rolletjes knutselen

rating 9
Vogelhuisje van wc rolletjes knutselen 

Denk in de winter aan de volgeltjes. Als het buiten koud is hang dan een vogelhuisje met zaad op. Maar pas op dit vogelhuisje kun je niet buitenhangen, maar is voor binnen. ...meer

(1)

Print artikelPrint artikel  E-mail artikelE-mail artikel  Homehome  
TerugTerug

Aanmelden voor de knutsel nieuwsbrief

 
Score: 3 uit 5 sterren
1 stemmen
rating 6
 
1
2
3
4
5
 

Stem:
sterren
Reageer op dit artikel
Je naam:
Je email:
Typ het cijfer over en klik op versturen:
captcha