Winactie Sinterklaas (GESLOTEN)

Deze winactie is GESLOTEN

Doe mee met deze leuke Sinterklaas winactie en maak kans op een exemplaar van: “Knotsgekke surprises voor iedereen“. Je hoeft alleen maar te reageren op dit bericht en ons te laten weten, waarom jij ook een knotsgekke surprise wilt maken!

Steel op pakjesavond de show met de meest originele Sinterklaassurprise

 In Knotsgekke surprises voor iedereen laat Rolf Hut stap voor stap en aan de hand van vrolijke tekeningen zien hoe je de meest originele sinterklaassurprises in een handomdraai zelf maakt.

sinterklaas winactie

Als het aan Rolf ligt, is niets onmogelijk. Is je vader een hippie en heb je hem altijd al een lavalamp willen geven? Dan maak je er toch gewoon zelf één! En wat dacht je van je virtuoze klasgenootje? Die kun je blij maken met een écht werkende piano. Of laat je fantasie helemaal de vrije loop en knutsel een levensechte draak!

Steel deze pakjesavond de show met de meest indrukwekkende surprise, en leer tegelijkertijd meer over natuur- en scheikunde!

‘Rolf Hut is een meesterknutselaar.’ – de Volkskrant

picture3 picture2picture4

Dr. Ir. Rolf Hut (1980) is de coolste wetenschapper aan de tu Delft. Hij is de MacGyver van de Nederlandse wetenschap: Hut verbouwt simpele huis-, tuin- en keukenartikelen tot meetapparatuur. Hij geeft les en motiveert studenten te ontdekken, te bouwen en te doen. Hut geeft ook workshops en presenteerde TEDxDelft. Daarnaast schrijft hij elke maand een column in de Volkskrant over techniek voor in huis.

Knotsgekke surprises voor iedereen – Rolf Hut– ISBN 9789401606189

12 november en 19 november worden de prijs winnaars bekend gemaakt.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Reacties

Reacties

2 thoughts on “Winactie Sinterklaas (GESLOTEN)

  1. meester Frans on

    Ik hou zelf ontzettend van knutselen. Maar niet alle leerlingen van de bovenbouw zijn even fantasierijk. Dan moet het toch heerlijk voor hen zijn een boek te hebben dat je op weg kan helpen. Hoeft er dit jaar niemand teleurgesteld te zijn omdat de surprise tegenvalt.

  2. Geertrui Peeters on

    Dit boek lijkt me super. ’t Is eens iets origineels om te knutselen, niet altijd dezelfde standaard knutseltjes. Vooral de draak lijkt me cool! Groetjes! Geertrui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.