Voetbal stropdas voor Vaderdag

Is het weer voetbaltijd, het EK of het WK? Of houd je vader gewoon heel veel van voetbal? Dan kan je aan de slag met dit vaderdag voetbal knutsel werkje. Deze Vaderdag voetbal met stropdas zijn leuk om voor papa te maken. Hij zal de stropdas tijdens de wedstrijd zeker dragen. Kijk hier voor meer Vaderdag knutsel ideeën.

En zo maak je deze stropdas met Vaderdag voetbal:

  • Neem een lege wc-rol en rol hem in een stuk gekleurd papier, gebruik eventueel wat lijm of een plakbandje, zodat het papier niet loslaat. Als Nederland moet voetballen kies je natuurlijk voor de kleur oranje. Knip de vorm van een stropdas van dezelfde kleur karton en plak de bovenkant van de stropdas vast aan de wc-rol.
  • Door de wc-rol rijg je nu een lang stuk elastiek. Het elastiek komt om de nek van je vader dus knoop de uiteinden van het elastiek goed aan elkaar vast. Hij kan de stropdas nu gemakkelijk omdoen, reken maar dat hij hem tijdens de wedstrijd zal dragen, want natuurlijk brengt deze stropdas geluk!
  • De voetbal  hoeft er natuurlijk niet bij gemaakt te worden, maar als je vader van voetbal houd is het leuk om nog een rondje uit te knippen en hier een voetbal op te tekenen. Aan de andere kant van de voetbal schrijf je het gedichtje dat te lezen is op de foto en onderaan dit artikel staat.
  • Maak ten slotte de voetbal met lint aan de stropdas vast.
vaderdag voetbal

Stropdas met voetbal thema

vaderdag voetbal

Gedichtje achter op voetbal

vaderdag voetbal

Stropdas met voetbal

 

Vaderdag gedicht:

-Papa je bent gewoon een held
-Veel meer waard dan geld
-Meer dan honderdduizendmiljoen
-en daarom geef ik je een extra dikke zoen

Fijne Vaderdag!

Vaderdag knutsel TIP: Natuurlijk hoef je geen voetbal thema te gebruiken, maar kun je je fantasie gebruiken om een ander leuk thema van de stropdas te maken. Treinen, Vliegtuigen noem maar op.

Er zijn geen reacties meer mogelijk.