Paashaas surprise knutselidee

Op zoek naar een leuke sinterklaas surprise? Deze paashaas surprise is leuk voor iemand die van dieren houdt en makkelijk te maken van een lege doos en wat verf.

Hoe maak je deze paashaas surprise?

  • Ga op zoek naar een lege doos je kunt er bij de supermarkt vast wel eentje vinden. Een grote of kleine doos dat maakt niet uit, dat hangt ervan af hoe groot je sinterklaas cadeau is wat je in de surprise wilt verstoppen.
  • Gebruik voor de oren en poten van de paashaas ook een doos of een groot vel karton.
  • Verstop je sinterklaas cadeau in de doos, plak hem dicht. Knip uit een groot vel karton de oren en poten en plak ze op de doos.
  • Verf de surprise in een mooie kleur. Je kunt kiezen voor echt paashaas kleuren, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een fantasie paashaas en roze en paars gebruiken.
  • Verf de ogen en vergeet de tanden niet!
  • Je kunt deze paashaas ook in elkaar knutselen en onder de paasboom neerzetten, verstop de paaseitjes erin.

paashaas surprise paashaas surprise

 

Tip: Heb je in de klas sinterklaas lootjes getrokken en heb je iemand die gek is van paarden? Maak dan een paarden surprise van een lege doos en gebruik voor de benen wc rollen. Heb je iemand die gek is van giraffen, maak dan een giraffe van een lege doos en gebruik keukenrollen voor de poten en de nek van de giraffe. Op deze manier kun je allerlei leuke dieren maken, als je maar op let dat je sinterklaas cadeau in de doos past.

Deze surprise heeft mijn dochter gehad van een klasgenoot. We vinden hem zo leuk, dat we hem graag met jullie willen delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.