Paasmandje knutselen van Chenilledraad

Het is weer bijna Pasen, tijd voor het zoeken naar paaseitjes, het versieren van de paastakken en om dit paasmandje knutselen. Hier zie je hoe je een paasmandje van chenilledraad kunt vlechten. Net als weven met wol, maar dan weven met chenilledraad. Klik hier voor een Paasmandje dat je met wol kunt weven.

Zo kan je dit paasmandje knutselen:

  • Leg de chenilledraden in de vorm van een ster en maak de chenilledraden in het midden aan elkaar vast. Let op dat je een oneven aantal chenilledraden in de ster hebt, anders kun je niet weven. Begin in het midden van de ster met het weven van de bodem van je paasmandje van chenilledraad.
  • Als je de bodem van je paasmandje groot genoeg vindt kun je de chenilledraden omhoog buigen en verder gaan met het weven van de zijkant van je paasmandje van chenilledraad. Als je je paasmandje hoog genoeg vindt, knip je de chenilledraden een stukje af en buig je de chenilledraden naar binnen. Kijk uit, want de puntjes van de chenilledraden kunnen scherp zijn.
  • Van een los chenilledraad kun je nog een hengsel voor je paasmandje maken. Nu op zoek naar de paaseitjes!

Hoe groter je paasmandje van chenilledraad, hoe meer paaseitjes erin kunnen!

Dit mandje van chenilledraad is ook leuk om te maken voor Moederdag als moederdagcadeau. Je kunt dan allemaal lekkere snoepjes in het mandje doen voor je moeder of je moeder kan haar sieraden of sleutels in het mandje van chenilledraad bewaren.

SAM_2167 SAM_2169 SAM_2171 SAM_2175 SAM_2174 SAM_2172

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.