Een boekenlegger knutselen voor vaderdag

Knutselen voor Vaderdag! Op zoek naar een leuke knutselidee voor Vaderdag? Houdt je vader van lezen? Maak zelf een leuke en persoonlijke boekenlegger voor vaderdag.

Knutselen voor Vaderdag, een boekenlegger:

  • Voor deze boekenlegger voor Vaderdag heb je gekleurd karton, een schaar, lijm, pasfoto, stiften en een lamineer machine nodig.
  • Knip een smalle strook karton af. Weet je de lievelingskleur van je vader, gebruik dan deze kleur voor de boekenlegger.
  • Plak je pasfoto op de strook karton en versier de strook karton met stift. Je kunt de strook karton ook versieren met leuke stikkers, glitterlijm of verf. Teken dingen op de strook karton waarvan je vader houdt. Je kunt bijvoorbeeld auto’s tekenen of verven, of misschien houdt je vader wel van dieren of lekkere snoepjes. Om je boekenlegger nog persoonlijker te maken kun je ook een vingerafdruk of een handafdruk op de boekenlegger maken. Je kunt er ook een mooie tekst voor je vader op schrijven.
  • Vergeet niet de achterkant van de boekenlegger ook mooi te versieren, zo kan je vader de boekenlegger aan twee kanten gebruiken.
  • Als de versieringen op de boekenlegger helemaal klaar en opgedroogd zijn kun je hem lamineren. Dit hoeft natuurlijk niet, maar op deze manier heeft je vader wel langer plezier van de boekenlegger.

knutselen voor vaderdag

 

knutselen voor vaderdag

Wat zal je vader blij zijn met deze mooie boekenlegger. Misschien kun je er ook nog een mooi boek bij geven. Je kunt een mooi boek kopen in de winkel, maar kijk ook eens op de rommelmarkt of in de kringloopwinkel, daar hebben ze ook heel vaak mooie en spannende boeken.

Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.